Haberler

October 29, 2023

Dota 2 Büyük Finallerinde Yoğun Savaş: Takım Ruhu Gaimin Gladyatörlerine Karşı

Emir Kaya
WriterEmir KayaWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

3 uzun hafta sonunun ardından nihayet Uluslararası Dota 2 Büyük Finallerinin zamanı geldi. Önceki şampiyon Team Spirit'in Gaimin Gladyatörleriyle yüzleşmesi gereken bu, Avrupalı ​​devlerin savaşı. Bu seviyedeki birçok oyun yalnızca draftlarda kazanılır ve kaybedilir. Büyük Final'in her taslağını canlı olarak takip ediyor ve tahminlerimizi yapıyor olacağız.

Dota 2 Büyük Finallerinde Yoğun Savaş: Takım Ruhu Gaimin Gladyatörlerine Karşı

Heyecan verici Dota Serisi

Bu, yılın en heyecan verici Dota serilerinden biri olacak. Her iki takım da gerçekten oyunlarının zirvesinde. 5 maça çıkılması şaşırtıcı olmazdı ve kimin zirveye çıkacağını söylemek zor olurdu.

TI12'de Takım Ruhu

Team Spirit bu turnuvada gerçekten dominanttı ve Uluslararası Dota 2'nin Büyük Finallerine ulaşan ilk takım oldu. Tek bir seri bile kaybetmediler ve yalnızca birkaç bireysel oyun kaybettiler. Pek çok takım Yatoro'ya karşı çıkmaktan gerçekten korkuyor ve bunun da iyi bir nedeni var.

Odak noktası genellikle Spirit'in taşıma oyuncuları olsa da, Mira ve Miposhka'dan oluşan destek ikilisi oyundaki en iyilerden biri. Miposhka'nın bu turnuvada Enchantress oyunlarını kazanarak kazandığı oyunu herkesin unutması uzun zaman alacak.

Giderek daha da güçlendiler ve Gaimin Gladyatörleri şimdiye kadarki en zorlu dövüşleri olsa da, onları alt edebilecek biri varsa o da Takım Ruhu'dur.

Gaimin Gladyatörleri TI Titanlarıdır

Gaimin Gladyatörleri Dota tarihinin en etkileyici takımlarından biridir. Tüm Major ve DreamLeague'leri kazandılar ve aynı zamanda alt grupta Liquid'i de mağlup ettiler. Taraftarlar onların başarılarını kabul ederken, çoğu kişi onların her Büyük Finali kazandığını görmekten bıktı. Bir kez daha yapabilirler mi?

Yılın büyük bölümünde tüm gözler orta koridor oyuncusu Quinn'in üzerindeydi ama görünüşe bakılırsa izlenecek kişi Dyrachyo. Muazzam bir kahraman havuzuna sahip son derece yetenekli bir oyuncunun, en iyi sarsıntılara bile sahip olması gerekir.

Bir tahminde bulunmamız gerekse Team Spirit'in zafere ulaşması gerektiğini söylerdik. Bu kadar ileri gittikleri sürece Büyük Final kaybetmediler. Sonuç ne olursa olsun, bu Finallerin Dota tarihine geçeceği kesin.

Uluslararası Dota 2 Büyük Final Taslakları

Oyun 1 – 14:00 PDT / 17:00 EDT / 21:00 GMT / 22:00 CET

About the author
Emir Kaya
Emir Kaya
About

Emir Kaya, tutkulu 27 yaşında bir Türk olarak, online casinoların dünyasıyla Türkçe lokalisasyon konusundaki becerisini ustalıkla birleştirerek Türk oyun topluluğuna özel çekici casino rehberleri üretiyor.

Send email
More posts by Emir Kaya
ThunderPick
Bonus 2.000$

En son haberler

EliGE: Counter-Strike 2'nin 2024 Sezonunda Parıldayan Kuzey Amerika Kıdemlisi
2024-05-16

EliGE: Counter-Strike 2'nin 2024 Sezonunda Parıldayan Kuzey Amerika Kıdemlisi

Haberler