Haberler

February 14, 2024

CDL Major Two Eleme Maçları ve Rostermania Güncellemeleri

Emir Kaya
WriterEmir KayaWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Major One'ın ardından kısa bir aradan sonra Call of Duty League çevrimiçi elemelerinin bir sonraki aşaması Major Two için planlanıyor.

CDL Major Two Eleme Maçları ve Rostermania Güncellemeleri

Rostermania

CDL Rostermania, sezona hayal kırıklığı yaratan başlangıçların ardından birçok takımın kadrolarını değiştirmesiyle 2024'ün başlarında başladı. Boston kendi taraftarı önünde tek bir harita bile kazanamadı, bu yüzden Breach buna Asım için Capsidal'ı bırakarak karşılık verdi. Los Angeles Hırsızları da değişiklikler yaptı ve Cammy ve JoeDecieves'i Nastie ve Kremp ile değiştirdi.

Vegas, Standy'nin artık Legion'un bir parçası olmadığını duyurdu ve Seattle, ilk birkaç maçında etkileyici bir performans sergileyen iLLeY'den ayrıldı.

Lig Değişiklikleri

Ara sırasında ligde birkaç değişiklik yapıldı. Major Two Qualifier maçları için yeni Hardpoint tepeleri ve ortaya çıkışları var ve Rio, Skidrow Search and Destroy ve Terminal Hardpoint'in yerini aldı.

Başlıca İki Eleme Maçı

İşte 2024 CDL sezonu için Major Two eleme maçlarının ilk listesi:

  • 16 Şubat Cuma
    • Toronto Ultra Miami Heretics'e Karşı: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • New York Subliners - Carolina Royal Ravens: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
  • 17 Şubat Cumartesi
    • Carolina Royal Ravens - Boston İhlali: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • Miami Heretics - Atlanta FaZe: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
    • Seattle Surge ve New York Subliners: 15:00 PST, 18:00 EST, 23:00 GMT
  • 18 Şubat Pazar
About the author
Emir Kaya
Emir Kaya
About

Emir Kaya, tutkulu 27 yaşında bir Türk olarak, online casinoların dünyasıyla Türkçe lokalisasyon konusundaki becerisini ustalıkla birleştirerek Türk oyun topluluğuna özel çekici casino rehberleri üretiyor.

Send email
More posts by Emir Kaya

En son haberler

Raging Bolt: Pokémon VGC'nin Meta Oyununun Yeni Kralı
2024-04-10

Raging Bolt: Pokémon VGC'nin Meta Oyununun Yeni Kralı

Haberler